Om oss

Ove K. Helland AS er en taktekker- og blikkenslagervirksomhet som siden 1981 har levert en rekke tjenester knyttet til disse fagfeltene til kunder i Stord, Sunnhordland generelt og omegn. Etter nærmere 35 år i bransjen ble vår bedrift registrert som et AS i 2015 etter mange år som enkeltmannsforetak.

Ove K. Helland AS består av 4 svært kompetente ansatte med en kombinasjon av formell kompetanse i form av fagbrev, og erfaringsbasert kunnskap. Vi har ekspertise innen taktekking og blikkenslagerfaget og utfører alt innenfor tak, isolasjon og beslag til din bolig, næringsbygg eller annet. Bedriften vår hører til på Stord hvor vi også har eget blikkenslagerverksted med nødvendig utstyr og maskiner til bearbeiding av metall og plater til beslag og tak. Som blikkenslager og taktekker for både privat- og bedriftskunder har vi i over 35 år utført mange spennende prosjekter av forskjellig type og omfang. Et utvalg av våre prosjekter kan du se her.


Den beste formen for markedsføring er fornøyde kunder og vi strekker oss derfor langt for at du skal bli fornøyd. Det spiller ingen rolle om du har et stort eller lite prosjekt, er privat- eller bedriftskunde eller hvor omfattende prosjektet er. Som vår kunde er du likestilt og vi behandler alle som like viktige. Med Ove K. Helland AS som din partner får du tett oppfølging, åpen kommunikasjon og kvalitet uansett. Vi er ikke fornøyd før kunden er fornøyd.
© 2021 Ove K. Helland AS
Utviklet av