Prosjekter 

Oversikt over tidligere prosjekter vi har gjort av  varierende art.
Kontakt oss
Stord sykehus:

Prosjektet involverer prosjektering, isolasjon og taktekking. Ove K. Helland AS er totalleverandør av alt innen beslag og takhetter for prosjektet. Takhettene er bearbeidet av Ove K. Helland AS i eget blikkenslagerverksted og utført i kobber.
Rossnesvegen:

Prosjektet involverer prosjektering, isolasjon og taktekking med folie. Ove K. Helland AS er totalleverandør av alt innen tak og blikk til dette prosjektet. Prosjektet omfatter folietekking på tomannsbolig samt 8-mannsbolig. 3 tonn sink ble benyttet til prosjektet.
Valvatne bygg:

Prosjektet involverte taktekking og beslag av pumpestasjon. Ove K. Helland AS var totalleverandør av alt innenfor tak og blikk. Material ble bearbeidet og tilpasset i eget blikkenslagerverksted på Stord.
Stord kommune:

Prosjektet involverer oppføring av pipebeslag til boliger i Knutsaåsen. Ove K. Helland AS er totalleverandør av blikk til dette prosjektet og leverer og monterer 19 pipebeslag.
Moster IL:

Prosjektet involverte båndtekking og listetekking for Moster IL. Ove K. Helland AS var totalleverandør av beslag til dette prosjektet. Material ble bearbeidet på eget verksted og levert og montert av Ove K. Helland AS.
Flatråker:

Prosjektet involverte utførelse av pipebeslag for privatkunde på Tysnes. Ove K. Helland AS var ansvarlig for bearbeidelse, levering og montering av pipebeslag i kobber for kunden.
© 2021 Ove K. Helland AS
Utviklet av